Villa de la Tierra

Welkom op de tijdelijke website van Villa de la Tierra. Over enkele maanden zal deze pagina vervangen worden door de officiƫle versie. Voorlopig kun je hier alvast een kijkje nemen achter de schermen.

De Villa

Wat zijn wij er trots op dat we hier straks mogen wonen. Het bovenste deel van de villa heeft 4 slaapkamers, twee badkamers, een keuken en een heerlijke ruime woonkamer. Rondom is er het balkon vanwaar je ook een prachtig uitzicht hebt op de Middellandse zee. We zien ons straks al zitten aan een heerlijke "cafe solo" in de ochtendzon.

De benedenruimte bestaat nu uit een open ruimte, een flinke keuken en een badkamer. Deze laatste zal komen te vervallen en ruimte maken voor de tuindeuren welke het overdekte terras en de keuken met elkaar gaan verbinden. De grote open ruimte wordt straks opgedeeld in 3 ruime kamers met ieder een eigen badkamer.


De weg daarheen is minstens zo boeiend als hetgeen we er neer gaan zetten. Volg ons op Facebook en nu ook op ons eigen YouTubekanaal met de serie: Ik vertrek naar Villa de la Tierra. Hier kun je ons avontuur in beeld en geluid volgen. Klik op onderstaand YouTube icoontje en daarna op abonneren.