Villa de la Tierra

Welkom op de tijdelijke website van Villa de la Tierra. Over enkele maanden zal deze pagina vervangen worden door de officiƫle versie. Voorlopig kun je hier alvast een kijkje nemen achter de schermen.

Anita!

Ze is inmiddlels al bijna het boegbeeld van onze Villa en wij gaan straks met haar samenwonen....... Nu bedoelen wij niet onze vriendin Anita, maar deze prachtige bruine dwerggeit, welke al een periode op het terrein van de Villa woont. We konden het meteen goed met elkaar vinden, dus hebben wij met de huidige eigenaar afgesproken dat ze bij ons mag blijven wonen. We gaan het vast goed krijgen met elkaar. Wel zal ze waarschijnlijk gaan verhuizen van het beneden terrein naar het deel boven bij de kippen.

De weg daarheen is minstens zo boeiend als hetgeen we er neer gaan zetten. Volg ons op Facebook en nu ook op ons eigen YouTubekanaal met de serie: Ik vertrek naar Villa de la Tierra. Hier kun je ons avontuur in beeld en geluid volgen. Klik op onderstaand YouTube icoontje en daarna op abonneren.